Over mij

Petra Stam (1968) groeit op met spirituele ouders en grootouders, waardoor de mystieke weg al van jongs af aan in haar leven is. De natuur en dieren hebben altijd een belangrijke rol hierbij gespeeld. Ze heeft 11 jaar als maatschappelijk werkster gewerkt met minderjarige asielzoekers en tienermoeders. Na de 5,5 jarige opleiding tot klassiek homeopaat, start ze haar eigen praktijk in 2001. Een intensieve cursus tarot en intuïtietraining leidt tot eigen tarotconsulten en -cursussen. Tevens volgt ze al jarenlang cursussen spirituele astrologie. Symboliek, psychologie en mythologie zijn ook belangrijke aandachtsgebieden. In haar consulten en workshops combineert ze haar kennis met haar intuïtieve gaven. Met beide voeten op de Aarde en haar hoofd in de sterren is ze een brug of doorgeefluik tussen de Andere Wereld en de mensenwereld. Haar consulten en workshops zijn gericht op zelfbewustzijn, eigenheid, heelwording, vrijheid, verbinding met de eigen levenskracht (Spirit).

Sinds 2010 draagt ze haar kennis uit als schrijfster.
Haar boeken:

  • ‘In het licht van de Maan – handboek symboliek, vieringen en bewustzijn’ (samen met Marja de Zeeuw)
  • ‘Pythia, de hogepriesteres – symboliek en mythologie in de tarot’
  • ‘Isis en de 14 sleutels tot heelwording’ (met Els Lijesen)
  • ‘De sterrenpas’
  • ‘Krachtdieren – wijsheid en inspiratie uit het dierenrijk’

Haar kaarten:

  • ‘De Maan – 66 mystieke kaarten voor bewustwording’
  • ‘Isis Mysteriekaarten’ (samen met Els Lijesen)
  • ‘Krachtdieren – 66 boodschappen uit het dierenrijk’

Haar boeken en kaarten worden uitgegeven door A3 boeken.

Verder schrijft ze artikelen over onder meer de energie van iedere volle en nieuwe maan, geeft ze lezingen en workshops en is ze schrijfster van fantasyverhalen en sprookjes.
Haar ‘13 manen – Verjaarskalender’ kwam uit in 2013.

De meeste foto’s in haar boeken zijn door haarzelf gemaakt en voor de kaarten ontwerpt ze collages die ze samen met haar partner realiseert.

Petra Stam
Petra Stam
Website Petra Stam